lagroz.dk

Personlig hunde træning (Enetime)

Træn uden forstyrrelse fra andre

Har du nogle træningsudfordringer med din hund, og føler du at du har prøvet alt muligt, uden at få det til at lykkedes? - og det kan være svært at få kontakt med hunden når der er andre personer, eller hunde tilstede.


Bestil en enetime med personlig hundetræning, her kan du få kigget på træningssituationen, og få råd til hvordan du kan ændre på en situation som er gået i hårdknude.


Der bruges positive metoder, hvor der belønnes for korrekt adfærd, præcis timing, og uønsket adfærd ignoreres, hvorefter hunden vejledes til den ønskede ønskede adfærd for at opnå et mål


Du kan f.eks. bestille en enetime hvis din hund trækker i snoren, ikke kommer når du kalder skal lære lydighed til husbehov som sit, dæk, plads, bliv om meget andet.

Det kan være du har brug for et par friske øjne til at hjælpe med at finpudse noget konkurencetræning


Ønsker du at bestille en tid: Book her

Hundeadfærd

Hunden stresser, er trist, kan ikke være alene hjemme, er ikke renlig, begynder at gø af alt og alle, er bange, aggressiv, bider, gør udfald mod andre, napper, er lydsensitiv, trækker voldsomt på gåturen, er meget opmærksomhedskrævende, vogter over mad, legetøj, ejer, stjæler fra bordet, humper op ad puder, ben eller andre hunde, hører ikke efter hvad der bliver sagt, eller noget helt andet.

Du kan få hjælp

Bestil enadfærdsbehandling hvor der bliver lavet en mere dybdegående annalyse af hundens vanskeligheder og adfærd, du får råd og vejledning til hvordan du kan ændre en uønsket situation til at kunne blive mere positiv og mindre stressende


Hunde adfærds besøg er som udgangspunkt i hundens eget miljø

Besøget er ca. 2 t.